Csak ha te is akarod | Nyitott Könyvműhely | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Ismeretterjesztés Termék részletes
2018. április 24. György napja


Csak ha te is akarod


Szerző:Margaux Fragoso
Kiadó:Nyitott Könyvműhely
Teljes ár:3490 Ft
Engedményes ár:3141 Ft
Megtakarítás:10%
ISBN:9789633100547
Oldalszám:408
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Színek:fekete-fehér
Megjelenés:2011.05.26
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Regény, elbeszélés, novella, Életrajz,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Margaux Fragoso torokszorítóan őszinte visszaemlékezésében elmeséli, hogyan hálózta be kisgyerekként egy férfi, és hogyan tartotta a markában 15 éven keresztül. 7 éves korában, egy uszodában találkozott először Peter Currannel. A férfi, aki ekkor 51 éves volt, nagyon kedvesen bánt vele, és meghívta a kislányt édesanyjával együtt a házába. Ezzel vette kezdetét viszonyuk, aminek végül a férfi öngyilkossága vetett véget.

A kislány számára a férfi otthona egy egzotikus állatokkal teli mesebirodalomnak tűnt, ahol menedékre lelt az otthoni pokol elől: anyja szinte állandóan pszichiátriai kezelés alatt állt, apja pedig alkoholista volt. A szexuális visszaélések csak egy idő után kezdődtek, míg végül eljutottak a "születésnapi ajándéknak" nevezett aktusig. Curran elrabolta a lány fél életét. Az elszakadás iránti vágy végig tetten érhető Fragoso elemi erejű könyvében. Saját naplója és a férfi hátrahagyott levelei, fényképei és feljegyzései segítségével zavarba ejtő részletességgel, mégis lírai hangvételben idézi fel az átélt szexuális és pszichikai visszaéléseket.

Margaux Fragoso nemrég szerezte meg PhD fokozatát a Binghamton Egyetemen angol irodalomból. Már számos verse és novellája jelent meg különböző irodalmi lapokban, többek között a The Literary Review és a Barrow Street hasábjain.

Első könyve, a Csak, ha te is akarod eddig 23 országban jelent meg és mindenhol óriási vihart kavart.
@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére