Félelem nélküli halál | Jaffa Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Vallás Termék részletes
2017. november 17. Hortenzia, Gergő napja

keresésKategória toplista

1. Buddha ösvényén
Konkoly Miklós
3. Jézus elveszett évei
Elizabeth Clare Prophet
9. Dzogcsen
Őszentsége a XIV. Dalai Láma


Félelem nélküli halál


Szerző:Láma Ole Nydahl
Kiadó:Jaffa Kiadó
Teljes ár:2940 Ft
Engedményes ár:2646 Ft
Megtakarítás:10%
ISBN:9786155235863
Oldalszám:200
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Színek:fekete-fehér
Megjelenés:2014.03.22
Szállítás:2-3 munkanap
Kapcsolódó címkék:Buddhizmus, Tibeti buddhizmus,


Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

A magas szintű buddhista megvalósítók már jelen vagy korábbi életeik alatt felismerték a tudat valós természetét, így számukra a halálban és a haldoklásban nincsen semmi rendkívüli. Halálukat szívesen hasonlítják a felébredéshez, vagy ahhoz, amikor egy edény eltörik: ahogy a levegő azonos az edényen belül és kívül, ugyanúgy nincs semmilyen különbség a tudatosságban itt és ott. Pontosan tudják, hogy a halál után, amikor megszűnik minden érzékszervi benyomás, feloldódnak a megszokások és minden energia összpontosul, óriási fejlődésre nyílik lehetőség. Láma Ole Nydahl könyve az ő tanításaikat közvetíti az olvasóknak, és átadja mindazt a tudást, amit az elmúlt évtizedekben a nagy buddhista mesterektől elsajátított a halállal kapcsolatban.

Az embert évezredek óta foglalkoztatja a halál, és ami azután következik. Nyugaton a halál kérdése mégis egyfajta tabunak számít, és sokakban félelem övezi már a gondolatát is. Ez a könyv azoknak szól, akik látják, hogy múlik az idő, tudják, hogy az öregség és a halál elkerülhetetlen, ugyanakkor magukon és másokon is szeretnének segíteni, hogy az életük és a haláluk egyaránt mély értelmet nyerjen. A halál nem egy sarokban ólálkodó szellem, hanem megismerhető folyamat. Beszélhetünk róla, és megtanulhatunk olyan módszereket, amelyek felkészítenek rá.
A tibeti buddhizmus gyakorlói nyitottan és tudományos megközelítéssel viszonyulnak a halálhoz. Arra törekednek, hogy megértsék és felhasználják azokat a szellemi állapotokat, amelyek a tudat és a test elválásakor megjelennek. A buddhista mesterek az évszázadok során mély belátást nyertek a halál tapasztalatába, és e kivételes tudást egyre inkább megerősítik a halálközeli élményt vizsgáló nyugati kutatók.

Láma Ole Nydahl rendelkezik a tudatos halál (phova) gyakorlatának átadásával, az azzal kapcsolatos tanításokkal, és napjainkban ő a phova egyik legtapasztaltabb tanítója a világban. 1987 óta emberek tízezreit vezette végig sikeresen a gyakorlaton. A phova és a könyvben foglalt tudás segítséget nyújt, hogy a halál idején felmerülő félelmet, elvárásokat és kétséget mindenki magabiztossággá és nyugalommá alakíthassa.
"Azért írtam ezt a könyvet, mert fontosnak tartom, hogy a körülöttünk állandóan látható és tapasztalható mulandóságban legyen olyan valós, maradandó információ, amely hozzáférhető, és amelyet használni tudunk. Legerősebb kívánságom, hogy az emberek szabaduljanak ki a félelem, a kétségbeesés és a szorongás falai közül."A Nagy Pecsét (MP3 CD)

3000 Ft

Egy jógi 111 válasza

1000 Ft

Minden határon túl

1700 Ft

Egy jógi 110 válasza

1000 Ft

Egy jógi 108 válasza

1000 Ft


Tovább a szerző összes művének listájára >>

A megbocsátás bölcsessége

Őszentsége a XIV. Dalai Láma
Ursus Libris Kiadó
Ár: (2200 Ft) 1980 Ft


Victor Chan 1972-ben találkozott először a Dalai Lámával. Kínai származása ellenére Őszentsége...

Hatodik érzék a köbön

Domokos Gabriella
Agykontroll Kft.
Ár: 1490 Ft


Domokos Gabi az egyik legintuitívabb magyar agykontrollos. Sok beteg életét a szemem láttára...

Útravaló agykontrollosoknak

Dr. Domján László - Sólyom Ildikó
Agykontroll Kft.
Ár: 1850 Ft


Konkrét és igen hasznos tanácsok az agykontroll eredményes használatához. Kizárólag agykontroll...

Szégyen és szeretet

Feldmár András
Jaffa Kiadó
Ár: (2790 Ft) 2511 Ft


Még Ábrahámról sem tudom, hogy tulajdonképpen azért fogadott szót, mert szerette Istent és...


@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére